Bøger/Books

Bøger og andre varer kan bestilles via email: dstk.info@gmail.com eller pr. telefon: 20 30 38 18. 

Orders can be placed to: dstk.info@gmail.com, or by phone: 0045-20 30 38 18

‘A Cave in the Snow’ 

Image result for a cave in the snow tenzin palmo

af Vicki Mackenzie.

Historien om den engelske kvinde, Tenzin Palmo, der boede 12 år alene i en hule i 3000 meters højde i et øde område af Himalaya, og blev en verdensberømt lama.

Sprog: engelsk. 211 sider paperback. Pris: Kr. 250,00 + porto.

 

‘Reflections on a Mountain Lake – Teachings on Practical Buddhism’

Image result for reflections on a mountain lake

af Tenzin Palmo.

Velskrevet og letlæst samling af belæringer om de problemer man kan møde som buddhist i dagligdagen, skrevet af den engelske kvindelige yogi og nonne, Tenzin Palmo, der har en dyb og lang erfaring med buddhistisk praksis, og en dyb indsigt, der videregives på en enkel, engagerende og forståelig facon. Sprog: engelsk. 255 sider paperback. Pris: Kr. 280,00 + porto.

 

‘Glaskisten – En tibetansk beretning om virkelighed’.

Thumbnail

Af Lone Mertz, med forord af H.H. Dalai Lama.

En historie så utroligt, at den kun kan ske i virkeligheden. Det er hovedingredienserne i denne smukke fortælling af kunstner Lone Mertz. Det er en bog for dig, der interesserer dig for Østens mystik, buddhisme, kærlighed og Tibet, et land fanget mellem fortidens buddhistiske ledere og nutidens moderne verden under Kinas besættelse.

»Husk, der skal fakta på bordet!« Ingen ringere end Hans Hellighed Dalai Lama har opfordret til, at denne bog skulle skrives. Og han har personligt bidraget med et forord.

Den 20. december 1993 sendte vinterstormen havet helt op på Glænø Strand, og Glaskisten blev knust. Gennem et par måneder havde den skrøbelige skulptur på smukkeste vis fremhævet sine omgivelser, mens den gradvist opløste sig selv. Kunstværket var et minde om Lone Mertz’ afdøde mand, kunstneren Albert Mertz.

Glaskistens endeligt førte Lone Mertz til Himalaya, hvor hun genskabte sit værk i de høje bjerge på grænsen mellem Nepal og Tibet. I en flygtningelejr mødte hun Tenpa, 20 år yngre og flygtning fra det besatte Tibet.

Det er begyndelsen på et nyt liv, hvor virkelighed og mytologi går i et, og hvor kærligheden fører Lone og Tenpa sammen på trods af landegrænser, alder og kulturforskelle.

Glaskisten fortæller Lone om Tibets kamp for traditioner og selvstændighed over for modernitet og kinesisk besættelse. Vi hører om Tenpas opvækst hos mormoren, en hellig kvinde i Lhasa, om hans år som handelschef for den kinesiske besættelsesmagt og om flugten. Og vi hører om Tenpas søn, der var udset som en vigtig inkarnation tæt på Dalai Lama, men som siden blev dræbt på åben gade i Lhasa i ét af en stribe uforklarlige uheld, der inden for kort tid ramte Tenpas nærmeste familie.

Glaskisten blev levende, selv om den forsvandt i virkeligheden. Hvad virkeligheden så end er? Her – og derude mod øst. Sprog: Dansk. 264 sider, rigt illustreret. Pris: Kr. 299,00 + porto.

‘Farvel Tibet – På sporet af et tabt land’. 

Image result for farvel tibet tore grønne

Af Tore Grønne. 

I ”Farvel Tibet” drager Tore Grønne på cykel og til fods dybt ind i Himalaya med sin kæreste Cassie. De tramper over enorme bjergpas, stopper i landsbyer og tusind år gamle buddhistiske klostre i afsidesliggende Zanskar og vandrer ind under Sikkims hellige tinder.   De restituerer omgivet af 700.000 soldater i konflikthærgede Kashmir, møder korruption, sygdom og en række tibetanere i Indien og Nepal, der deler hver deres uforglemmelige historie: Den gamle, bitre guerillakriger; børn sendt alene i eksil; munke på flugt; tidligere politiske fanger med historier om grusom tortur i kinesiske fængsler.   Farvel Tibet er beretningen om et halvt års fascinerende, til tider opslidende og ofte overraskende færd på Himalayas bagveje krydret med fortællinger om gårsdagens excentriske eventyrere, indiske spioner på verdens tag, den afskyelige snemand og meget mere. – Sprog: Dansk, 305 sider. Pris Kr. 250,00 + porto.

 

‘The Best Way to Catch a Snake’

Image result for the best way to catch a snake

Af Karma Yeshe Rabgye.

En god introduktion til tibetansk buddhisme. – Bogen er skrevet til alle dem, der gerne vil praktisere tibetansk buddhisme, men ikke ved hvor de skal begynde. Den giver således et meget godt indblik i grundlaget i tibetansk buddhisme, bl.a. De 4 Ædle Sandheder, skrevet på et jargon-frit og letlæst engelsk. 230 sider. Pris: kr. 250,00 + porto.

Al intægt fra salget af denne bog går til ‘The Sangye Menla Trust’, en humanitær NGO, der hjælper patienter fra hele det tibetanske kulturområde i Indien og Nepal med vejledning og pleje i forbindelse med hospitalsophold i storbyen Chandigar i nord Indie, hvor forfatteren, der er tibetansk munk med vestlig baggrund, er den ene af de to grundlæggere.

 

“Two More Years”

Image result for two more years Tendar Tsering

En tibetansk flygtnings historie om den farlige flugt over Himalayabjergene som 12-årig, hans liv, til tider ensomt, som skole-elev uden pårørende i Indien, og om hans længsel efter forældre og søskende i Tibet. Titlen “Two more years” refererer til en sætning han ofte har sagt pr. telefon til sin familie i Tibet, “om to år kommer jeg”, men det blev aldrig noget af. Bogen er skrevet på et letlæst engelsk, og er en sand pageturner, skrevet med følelser så dybe, at man griber sig selv i at græde af medfølelse.  Undertegnede kunne ikke stoppe med at læse før den var færdig. Bogen giver også god information om hvordan det er at leve i det okkuperede Tibet og i eksil. Sprog: engelsk. 150 sider, paperback. Pris: Kr. 150,00 + porto.

 

‘Seks rejser i Tibet – Beretninger fra rejser over 15 år fra 1994 til 2009′

Af Vivi & Jens Walter.

Overalt i Tibet finder man vidnesbyrd om kulturen og religionen. Der er næppe noget andet land i verden, hvor menneskene med deres kulturelle og religiøse udtryk har præget deres land så stærkt. Oplevelsen af naturen er altid samtidigt en kulturoplevelse. I ”Seks rejser i Tibet” fortælles om forfatternes oplevelser på de enkelte rejser over en periode på femten år. Forfatterne har sammenlagt tilbragt hen ved et år i Tibet. I bogen fortælles også om det tibetanske folks levevilkår og kultur og om de økonomiske og politiske forhold, som tibetanerne lever under. Endvidere er der information om hvad man kan gøre, hvis man planlægger en rejse til Tibet.

108 sider. Pris kr. 180,00 + porto.

 

“Old Demons New Deities”

Novellesamling med forskellige moderne eksil-tibetanske forfattere, der skriver utroligt godt, og hvor igennem man får et meget godt indblik både i tibetansk levevis og kultur, og i hvordan det er at leve under det kinesiske regime som tibetaner.

Sprog: engelsk, 250 sider. Pris: 250,00 + porto.

 

“Frie Hjerter”

Penpa Andersen

Bogen er en dramatisk fortælling om tre generationer af tibetanske kvinder og deres kamp for frihed og uddannelse. Den kinesiske invasion af Tibet i 1949 driver i årene derefter Dalai Lama og tusindvis af tibetanere på flugt gennem Himalayas enorme bjergmassiver. Blandt dem var forfatterens mor, der flygtede sammen med sine to børn, Penpa og Tsering. I bogen fortæller Penpa om moderens stædige kamp for sine børns fremtid, og om sit eget liv, der fik en ny drejning, da hun mødte en rygsækrejsende fra Danmark, som hun blev gift med. Bogen har fået rigtigt mange positive anmeldelser i landets største aviser.

Sprog: dansk, 304 sider, pris: 290 kr. + porto.

 

“Drømme i Tynd Luft”

Af Michael Magnus Nybrandt 

Illustreret af Thomas Engelbrecht Mikkelsen

Forlaget Forlæns, 2016.

Sprog: Dansk, 180 s. Pris: 250 kr. + porto: 46 kr. 

Nomineret i to kategorier i 2017: Årets Danske Tegneserie og Årets Debut! 

Forfatteren Michael Magnus Nybrandt (t.h.) og den prisbelønnede tegner, Thomas Engelbrecht Mikkelsen.

“Drømme i Tynd Luft” er fortællingen om hvordan en drøm, en nat i et telt i Tibet, blev startskuddet til grundlæggelsen af det tibetanske fodboldlandshold. Bogen, der er i tegneserieformat, dvs. en grafisk novelle, er både forrygende spændende – man kan knapt lægge bogen fra sig, før man har læst den færdig – morsom og informativ vedrørende tibetanernes situation i det kinesisk okkuperede Tibet, og tegningerne er fantastisk gode og subtilt udtryksfulde. Dansk Selskab for Tibetansk Kultur er meget stolte over at være iblandt dem, der har gjort udgivelsen af denne bog muligt!

 

 

 

 Bøger af H.H. Dalai Lama, pris pr stk.: kr. 150,00 + porto: 35 kr.:

             

 

“Flugten fra Tibet”

Af Marie Thöger (Stout Forlag, 1996)

Spændende historie om at leve i og flygte fra Tibet – begge dele er farligt. Selvom historien er fiktiv, er alle detaljer autententiske. En familie på landet i Tibet mister sin indkomst, og datteren mister sin plads på den lokale skole, da en ny ladning kinesiske indvandrere bosætter sig i landsbyen. Efter en brutal razzia flygter familien til et familiemedlem i Lhasa, hvor faren ikke kan få det enkleste job, og datteren ikke kan komme ind på en skole, fordi de ikke taler kinesisk. Faren kommer til at plukke op en seddel med ordene “Frit Tibet” fra gaden – en seddel demonstrerende munke har efterladt, og faren bliver derfor arresteret. Mor og datter flygter fra Lhasa, og beslutter sig til at flygte til Indien. 

120 sider. Sprog: dansk. Pris: 120,00 kr. inkl. porto.

 

“På vej til Dalai Lama”

Af Marie Thöger. (Stout Forlag 1997)

Bogen er en fortsættelse af “Flugten fra Tibet” (læs beskrivelse ovenfor), og beskriver den videre flugt over de farlige Himalaya-bjerge til Indien, samt livet i eksil. 

110 sider. Sprog: Dansk. Pris: 120 kr. inkl. porto.

 

 

The Life and Teachings of Naropa”

By Herbert V. Guenther

Description:

In the history of Tibetan Buddhism, the eleventh-century Indian mystic Nâropa occupies an unusual position, for his life and teachings mark both the end of a long tradition and the beginning of a new and rich era in Buddhist thought. Nâropa’s biography, translated by the world-renowned Buddhist scholar Herbert V. Guenther from hitherto unknown sources, describes with great psychological insight the spiritual development of this scholar-saint. It is unique in that it also contains a detailed analysis of his teaching that has been authoritative for the whole of Tantric Buddhism.

This modern translation is accompanied by a commentary that relates Buddhist concepts to Western analytic philosophy, psychiatry, and depth psychology, thereby illuminating the significance of Tantra and Tantrism for our own time. Yet above all, it is the story of an individual whose years of endless toil and perseverance on the Buddhist path will serve as an inspiration to anyone who aspires to spiritual practice. 

Language: English, 291 pages. Price: DKK 280,00 + postage DKK 30,00

 

“Selfliberation Through Seeing with Naked Awareness”

Self-Liberation through Seeing with Naked Awareness

By Guru Padma Sambhava. Translation & Commentaries by John Myrdin Reynolds.

Description:  A text belonging to the same cycle as The Tibetan Book of the Dead, this instruction on the method of self-liberation presents the essence of Dzogchen, The Great Perfection, regarded in Tibet as the highest and most esoteric teaching of the Buddha. Teaching the attainment of Buddhahood in a single lifetime, this text was written and concealed by Guru Padmasambhava in the eighth century and rediscovered six centuries later by Karma Lingpa. The commentary by the translator is based on the oral teachings of Namkhai Norbu Rinpoche and Lama Tharchin Rinpoche.

Reviews: 

“This text is perhaps the clearest most comprehensive and accessible of medium-length writing on rigpa, and as such is highly recommended.”—Religious Studies Review

“This important work should be of interest to most Buddhist readers.”—Library Journal

Language: English, 171 pages, price: DKK 280,00 + postage: DKK 30,00

 

“The Golden Letters”

By Garab Dorje & Dza Patrul Rinpoche.

Translation, introduction and commentaries by John Myrdin Reynolds.

Description: The teachings of Dzogchen, which directly introduces the practitioner to the Nature of Mind, were first expounded by Garab Dorje in the country of Uddiyana and later went to India and Tibet. The essence of Garab Dorje’s message is “The Three Statements that Strike the Essential Points.” Patrul Rinpoche wrote a brilliant commentary, together with practices entitled “The Special Teaching of the Wise and Glorious King”—here translated with notes, commentaries, and a glossary of terms.

Reviews: 

“In many ways, the best guide to the Dzogchen teachings. Includes explanations of texts that were previously thought too secret to publish.”—Tricycle

“Contains clear translations and detailed commentaries. Careful study and practice of the knowledge revealed in The Golden Letters is indispensable.”—The Mirror

“Many of the meditative practices this book introduces are among the most profound ever to appear in published form.”—Shambhala Sun

Language: English, 389 pages, price: DKK 280,00 + postage: DKK 30,00.

 

 

 

“Essence of Buddhism – An introduction to Its Philosophy and Practice”

By Traleg Kyabgon Rinpoche

Description:  

This comprehensive guide to the Buddhist path from the Tibetan point of view is as accessible as it is complete. Traleg Kyabgon breaks the teachings down conveniently into the three traditional “vehicles,” while never letting us forget that the point of all the Dharma is nothing other than insight into the mind and heart. Along the way he provides vivid definitions of fundamental Buddhist concepts such as compassion, emptiness, and Buddha-nature and answers common questions such as:

  • Why does Buddhism teach that there is “no self”?
  • Are Buddhist teachings pessimistic?
  • Does Buddhism encourage social passivity?
  • What is the role of sex in Buddhist tantra?
  • Why is it said that samsara is nirvana?
  • Does it take countless lifetimes to attain enlightenment, or can it be achieved in a moment?
Reviews: “Although this book is immense in its scope, [Traleg Kyabgon] Rinpoche never allows us to lose sight of the key point and ultimate meaning of all the Buddha’s teachings: that it is possible to get to the root of suffering and to bring about lasting happiness for ourselves and others; and that the only way to do this is to work with, understand, tame, and transform our mind.”—Sogyal Rinpoche.
Language: English, Price: DKK 280,00 + postage: DKK: 30,00.

 

“Quiet Mind. A beginner’s Guide to Meditation”

En rigtig god bog for dem, der gerne vil lære enkle, buddhistiske meditationsteknikker, eller vil have ny inspiration til deres praksis. Bogen, der består af korte, enkle og inspirerende beskrivelser af de forskellige meditationsteknikker, er skrevet af kendte meditationsmestre. Med bogen følger en instruktions-cd, hvor man guides igennem de forskellige teknikker: 

INDHOLD:

Sakyong Mipham, Shamatha-meditation: beroligende meditation

Larry Rosenberg: Vipassana, klarheds-meditation

Edward Espe Brown: Zazen: indre frihed

Sharon Salzberg: Metta: udvikling af kærlighed og medfølelse

Judith Lief: Tonglen: transformation gennem “give-og-tage-meditationen”

Tulku Thondup: helbredelse af krop og sind via meditation

Richard Faulds (yogalærer): forbindelsen mellem yoga og meditation

Sprog: engelsk. 115 sider + cd. Pris: 90 kr. + porto: 40 kr. 

 

 

 My Tibetan Childhood – When Ice Shattered Stone”

Naktsang Nulo.

De fleste tibetanere inde i Tibet er, for at kunne overleve i Tibet, nødt til at, på den ene eller anden måde, arbejde for de kinesiske myndigheder. Men som alle andre tibetanere har Naktsang Nulos aspiration altid været at hjælpe og gavne det tibetanske folk. Naktsang, der har studeret statsvidenskab og jura, har således arbejdet som repræsentant for den kinesiske regering i Tibet, været skolelærer, politi officer, dommer, fængsels guvernør og kommune-leder i Qinghai provinsen i Tibet.  

Forfatteren blev født i 1949 i Amdo, i Nordøst Tibet, og har boet i Tibet hele sit liv. I bogen, ’My Tibetan Childhood – When ice shattered stone’ fortæller han om sit liv og opvækst i Tibet før, under og efter den kinesiske okkupation, og han fortæller ud fra en 10-årig drengs perspektiv. Af særlig betydning er hans fortælling om kinesernes undertrykkelse af tibetanerne, som hele tiden viser sig på utallige måder i det okkuperede Tibet, og han giver således verden udenfor et indblik i denne meget smertefulde del af den nyere tibetanske historie. Hans bog blev først udgivet i 2007 i Kina, hvor den var en bestseller til den blev forbudt af de kinesiske myndigheder i 2010. Til trods for at han fortæller åbent og ærligt om kinesernes brutalitet i mod det tibetanske folk, har han forunderligt nok aldrig været arresteret, og er stadigvæk i live. 

Sprog: engelsk

Udgivelsesår (engelsk udgave): 2014, Duke University Press

Pris: kr. 260,00 + porto: 30 kr. 

 

“Tarab Tulku XI – en Tibetansk Lama i Danmark”/“Tarab Tulku XI – a Tibetan Lama in Denmark”

Af Anne-Sophie Bernstorff og Jeannie Andersen. 

En biografi over Dansk Selskab for Tibetansk Kulturs grundlægger, den 11. Tarab Tulku Rinpoches liv. Bogen præsenterer artikler og interviews om de hovedemner han underviste i, fx drømmeyoga, de seks paramitaer, reinkarnation, det tibetanske tulkusystem og buddhistisk psykologi, og fortællinger fra Tarab Tulkus barndom, opvækst og klosteruddannelse i Tibet, flugten fra Tibet og hans liv i Danmark og meget, meget mere. 

A biography over the Danish Tibetan Cultural Society’s founder, the 11th Tarab Tulku Rinpoches life The book presents articles and interviews about the maintopics of his teachings, for instance Dream Yoga, The Six Paramitas, reincarnation, the Tibetan tulkusystem and Buddhist psychology, plus stories from Tarab Tulku Rinpoche’s childhood, upbringing and monastic education in Tibet, the escape from Tibet and his life in Denmark and much more. 

Sprog: Vi sælger både den danske og engelske udgave.

Language: We have both the English and Danish editions for sale.

Pris: 180 kr. inkl. porto

Price: DKK 180,00 incl. postage. 

——— 0 ———

 

 “Vandringer i Himalaya – the Enlighted Yak”

Af rejseleder, fotograf og forfatter Ole Ejnar Hansen.

Rejse og fotobog med fantastiske billeder og fascinerende historefortælling fra Himalaya, dvs. fra Ole Ejnar Hansens mange rejser, både alene og og som rejseleder, i Nepals, Indiens og Tibets bjergområder, inkl. fra den indre kora på Mount Kailash. En bog man elsker at læse i, og med smukke fotos man drømmer sig helt væk i. 

237 sider med store, smukke  farvebilleder. Sprog: dansk. Pris kr. 375,00 inkl. porto.

 

Tibet – blandt melædere og åndemanere”

 

Af rejseleder, fotograf og forfatter Ole Ejnar Hansen

Fascinerende og sjove rejse-beretninger fra to rejser i Tibet, hvor forfatteren rejser illegalt til fods, hest, yak og lastbil, primært i Vest Tibet, til forfatterens elskede Mount Kailash, hvor han har været 5 gange, både alene og som rejseleder, men også fra andre egne i Tibet.  271 sider. Sprog: dansk. Pris kr. 250,00 inkl. porto.

———– 0 ———–

 


“Women of Wisdom”

 Biografi af 6 store tibetanske yoginier. Historier om kvinder, der nåede Oplysningstilstanden og overkom kulturelle fordomme om kvinder, samt uendelig mange andre forhindringer, som deres mandlige modstykker aldrig har oplevet. Bogen giver indsigt og inspiration til alle, der befinder sig på den åndelige vej.

Forfatter: Tsultrim Allione.

328 s. Engelsk. Pris: 180,00 kr. inkl. porto.

“Sky Dancer - The Secret Life and Songs of the Lady Yeshe Tsogyal”

 En levende historie om Yeshe Tsogyal, Tibets mest berømte, oplyste yogini. Hun var bla Guru  Rinpoches tantriske partner, og det var også hende, der skrev teksten “Den Tibetanske Dødebog”, baseret på Guru Rinpoches belæringer, samt flere andre belæringer af Guru Rinpoche. Bogen giver også inspirerende åndelige belæringer og instruktioner.

Forfatter: Keith Dowman.

400 s. Engelsk. Pris kr- 180,00 inkl. porto


“Guru Rinpoche – His Life And Times” 

  Biografi om den store indiske tantriske mester, Guru Rinpoche (sanskrit: Padma Sambhava), der bragte buddhismen til Tibet. Han betragtes som “Den 2. Buddha”, og hans komme blev forudsagt af Buddha selv. Denne bog præsenterer fire meget forskellige optegnelser om hans liv: to buddhistiske, en gammel Bön-tekst og en, der er baseret på tidlige indiske og tibetanske historiske dokumenter.

Forfatter: Ngawang Zangpo.

362 s. Engelsk. Pris kr. 250,00 inkl. porto.     

  

“Meditation – Advice to Beginners”

 

Af den tibetanske lama, Bokar Rinpoche. En meget god bog for den, der gerne vil lære at meditere, skrevet af en af de største tibetanske mestre. 150 sider. Engelsk. Pris kr. 150,00 inkl. porto.

 

“What Tibet Was”

af D. N. Tsarong

I det gamle Tibet blev det anset for respektløst at fotografere under ceremonier, og derfor findes der ikke så mange billeder af dette fra det gamle Tibet. Ikke desto mindre offentliggør forfatteren af denne interessante bog billeder fra bl.a. fra excorsistiske ceremonier o.l., samt gamle fotografier fra forskellige sider af den tibetanske kultur, dvs. billeder af 13. Dalai Lama og hans nærmeste ministre, yogier, khampa-soldater, lamadanse, klædedragter, sociale sammenkomster o.l., og altid med en uddybende og interessant forklaring. En rigtigt god gave til en, der interesserer sig for Tibet og tibetansk kultur. Fotografier i farver og sort/hvid.

135 sider. Tekst på engelsk og fransk. Pris kr. 150,00 inkl. porto.

 

 Bøger om tibetansk medicin. Pris kr.: 120,00 + porto: kr. 35:00.

            

 

 

——— 0 ———

“The Lhasa Moon Tibetan Cookbook” 

Af Tsering Wangmo og Zara Haushmand.

The Lhasa Moon” i San Fransisco i USA er en af de bedste tibetanske restauranter i Vesten. Denne fantastiske kogebog, skrevet af restaurantens ejere, indeholder næsten 80 tibetanske opskrifter, både for vegetarer og kødspisere, og indeholder opskrifter til supper, snacks, de berømte, tibetanske momo’er, pasta-retter, brød, oste, den berømte, tibetanske smør-te og meget, meget mere. 

The Lhasa Moon in San Fransisco is one of the finest Tibetan restaurants in the West. This fantastic cookbook contains nearly 80 recipes for vegetarians and meat lovers alike. There are soups, snacks, famous Tibetan momos, noodle dishes, tsampa and breads, cheeses, chilli sauces and the famous Tibetan butter-tea and much, much more. 

150 sider/pages. Sprog(language: engelsk/English. Pris/price: Kr. 160,00 inkl. porto/DKK 160,00. 

 

 

“Buddhist Peace Recipies”

af Pushpesh Pant

En absolut anbefalelsesværdig kogebog med opskrifter fra flere buddhistiske lande, inklusive Tibet, Mongoliet, Indien, Thailand, Kina, Sri Lanka og Japan. Vi har flere gange solgt ud af bogen siden vi begyndte at forhandle den i december 2012.

96 sider med smukke farveillustrationer af hver ret. Sprog: engelsk. Pris kr. 175,00 inkl. porto.

 

“Håbet om at blive genfødt som dreng”

Af Tove Ahlmark og Anne-Sophie Bernstorff

Bogen trækker en linje fra de første kvinder omkring Buddha over de store, kvindelige tibetanske mystikere Yeshe Tsogyal, Machig Lapdron og Jetsun Lochen, frem til nonner i eksilklostre i og omkring Dharamsala i Nordindien i dag.

84 sider. Dansk. Pris: Tilbud: Kr. 150,00 inkl. porto.

 

“Tibet til alle sider”

Flere forfattere, udgivet af Dansk Selskab for Tibetansk Kultur og Støttekomiteen for Tibet

Indeholder en ekspertbeskrivelse af alle sider ved den tibetanske kultur – religion, forskellige kunstforme, medicin, astrologi, skriftsprog, og m.m.

152 sider. Dansk. Pris: 150,00 inkl. porto.

 

 

BØGER OM BÔN-RELIGIONEN

“At vække det lysende Sind” 

Af Tenzin Wangyal Rinpoche

I denne bog, og den medfølgende CD vejleder Bön-mesteren Tenzin Wangyal Rinpoche dig i at tage indre tilflugt, i stedet for at søge efter støtte udenfor dig selv. Ved at bruge hjerteinstruktionerne fra Dawa Gyaltsen, en tibetansk Bön-mester fra det 8. århundrede, som drivkraft til en dyb praksis, søger Tenzin Wangyal Rinpoche at dine øjne for de skjulte gaver, der er gemt i dine dagligdags oplevelser. 

122 sider + CD. Sprog: dansk. Pris kr. 250,00 inkl. porto.

“Den Tibetanske lære om Drømme og Søvn”

af Tenzin Wangyal Rinpoche

Tenzin Wangyal Rinpoche er én af de få Bönmestre, der lever i her i Vesten. Han er bosat i USA og er stifter af Ligmincha Institute, som arbejder for at bevare Böntraditionen og aktualisere den for moderne mennesker.  Bogen giver  kraftfulde metoder, som man kan bruge på sin vej til frigørelse.

219 sider. Sprog: dansk. Pris kr. 250,00 inkl. porto.

 

Varene kan bestilles via email: dstk.info@gmail.com eller pr. telefon: 20 30 38 18. 

Orders can be placed to: dstk.info@gmail.com or by phone: 0045-20 30 38 18

 

 v
 

 

 TILBAGE TIL BUTIKKENS MENU

 

 

 

 

Del DSTK på facebook