Bøger/Books

Bøger og andre varer kan bestilles via email: dstk.info@gmail.com eller pr. telefon: 20 30 38 18. Hvis du har spørgsmål vedrørende varerne er du også velkommen til at ringe eller skrive./

Orders can be placed to: dstk.info@gmail.com, or by phone: 0045-20 30 38 18

 Tibetansk Månekalender 2017

The Liberation calendar includes the Tibetan lunar dates and information about more than thirty kinds of practice days and auspicious and inauspicious days for each month. Every year since 1999, Liberation Prison Project has produced and sold thousands of Liberation Tibetan lunar calendars to support their work, helping people in prison with their Buddhist practice. The calendar is prepared by astrologer Ngawang Thartho based on the Tibetan Medical and Astrological Institutes calendar, with additional advice from Lama Zopa Rinpoche, Spiritual Director of FPMT, and Geshe Ngawang Dakpa.

Str./Size: 15 x 15 cm. m/hul til at hænge den op. Pris/Price: Kr. 160,00/DKK 160,00 + porto Kr 16,00 

Wall calendar 2017

 ”Contemporary Tibetan Art”

Fra International Campaign for Tibet

Indeholder 12 smukke malerier af moderne tibetanske kunstnere.

Str./Size: 30,5 x 30,5 cm. Pris/Price: Kr 200,00/DKK 200,00 incl. porto.

 

“Liberating Animals”

 

Af Lama Zopa Rinpoche

Liberating Animals from the Danger of Death and Other Ways to Benefit Them, is a profound method to prolong life and cure sickness. Relying on the truth of cause and effect, practitioners make special effort to give life and benefit to helpless creatures that are on the verge of being killed.

By performing this powerful practice, we not only save these beings from immediate suffering, we also create the cause for their attainment of better future lives, from life to life to full enlightenment. The book also contains many practices and mantras that can be done to benefit living and sick animals.

Contents Include:
-Liberating Animals: The Actual Practice
-Teachings and Advice on Ways of Benefiting Animals
-Practices, Mantras and Texts to Benefit Animals
-Student Stories
-Additional Resources to Benefit Animals

Download the powerful mantras for the time of death. See instructions on pg. 132.

Spiral binding. 180 pages, 2009 edition. Pris/Price: Kr 250,00/DKK 250,00 + porto Kr. 24,00

 

“Drømme i Tynd Luft”

Af Michael Magnus Nybrandt 

Illustreret af Thomas Engelbrecht Mikkelsen

Forlaget Forlæns, 2016.

Sprog: Dansk, 180 s. Pris: 250 kr. + porto: 46 kr. 

Nomineret i to kategorier i 2017: Årets Danske Tegneserie og Årets Debut! 

Forfatteren Michael Magnus Nybrandt (t.h.) og den prisbelønnede tegner, Thomas Engelbrecht Mikkelsen.

“Drømme i Tynd Luft” er fortællingen om hvordan en drøm, en nat i et telt i Tibet, blev startskuddet til grundlæggelsen af det tibetanske fodboldlandshold. Bogen, der er i tegneserieformat, dvs. en grafisk novelle, er både forrygende spændende – man kan knapt lægge bogen fra sig, før man har læst den færdig – morsom og informativ vedrørende tibetanernes situation i det kinesisk okkuperede Tibet, og tegningerne er fantastisk gode og subtilt udtryksfulde (selvom den ellers så smukke Michael Nybrandt har fået et meget langt ansigt i bogen, hvilket nok mere er et udtryk for hans velkendte ydmyghed, end tegnerens ellers prisbelønnede evner!). Dansk Selskab for Tibetansk Kultur er meget stolte over at være iblandt dem, der har gjort udgivelsen af denne bog muligt!

 

Forlaget skriver:

“Ny dansk tegneserie med forord af Dalai Lama. For 18 år siden var danskeren Michael Nybrandt på en tandemtur gennem Tibet. En nat drømte han, at han var manager for det tibetanske fodboldlandshold. Han var ellers ikke fodboldmanager, og Tibet havde intet landshold. Men han var engageret i det tibetanske spørgsmål, og indigneret over den unfair behandling landet havde fået af Kina, så da han var tilbage i Danmark igen, begyndte han at arbejde med at etablere et nationalt tibetansk fodboldlandshold, for at skabe opmærksomhed om og hjælpe med at forene den tibetanske kultur.

Efter års studier, hårdt arbejde og politisk tovtrækkeri lykkedes det endelig for Tibet at spille deres første landskamp i 2001.

Den dramatiske historie om det tibetanske landshold er tidligere bl.a. blevet fortalt i dokumentarfilmen The forbidden team. Nu fortæller Michael Nybrandt selv historien som en graphic novel, tegnet af den prisbelønnede danske tegner Thomas Engelbrecht Mikkelsen.

Arbejdet med bogen er financieret via crowdfundingsitet kickstarter, hvor private personer over hele verden har doneret over 200.000 kr. til bogens tilblivelse.

Bogen er allerede inden den danske udgivelse solgt til udlandet, og udkommer derfor også på Engelsk, Spansk og Catalansk”.

“Drømme i Tynd Luft” har fået rigtigt mange gode anmeldelser, bl.a. i Fyens Stiftstidende hvor den fik 5 af seks stjerner: …”Og de to mænd bag ”Drømme i Tynd Luft” leverer et forbilledlig stykke fortællekunst, hvor de formår at gøre turen fra drøm til virkelighed til en både spændende og gribende historie”:

 

   

 

 Bøger af H.H. Dalai Lama, pris pr stk.: kr. 150,00 + porto: 35 kr.:

             

 

“Flugten fra Tibet”

Af Marie Thöger (Stout Forlag, 1996)

Spændende historie om at leve i og flygte fra Tibet – begge dele er farligt. Selvom historien er fiktiv, er alle detaljer autententiske. En familie på landet i Tibet mister sin indkomst, og datteren mister sin plads på den lokale skole, da en ny ladning kinesiske indvandrere bosætter sig i landsbyen. Efter en brutal razzia flygter familien til et familiemedlem i Lhasa, hvor faren ikke kan få det enkleste job, og datteren ikke kan komme ind på en skole, fordi de ikke taler kinesisk. Faren kommer til at plukke op en seddel med ordene “Frit Tibet” fra gaden – en seddel demonstrerende munke har efterladt, og faren bliver derfor arresteret. Mor og datter flygter fra Lhasa, og beslutter sig til at flygte til Indien. 

120 sider. Sprog: dansk. Pris: 120,00 kr. inkl. porto.

Uddrag fra “Flugten fra Tibet”: 

“Moderen Dodo og hendes datter Dolma har truffet nomadekvinden Pemba i basaren.
Pembas øjne glider søgende fra Dodo til Dolma og ud over resten af basaren. Hun ser ikke noget usædvanligt. Foran det nye betonhus går to kinesiske soldater med deres våben over skuldrene, men det er ikke noget nyt. Der har været kinesiske soldater i Tibet i mere end fyrre år.
Dodo sænker stemmen til en hvisken.
,,I aftes, da vi kom hjem, holdt der en lastbil helt fyldt med ,,de grønne” uden for Den store Kinesers hus, og lidt senere kom der flere lastbiler med almindelige kinesere. Nu vrimler det med kinesere omkring det sted, hvor vi bor,” siger hun.
Pemba lytter og får et skræmt udtryk i øjnene.
,,Kinesere…”, spørger hun.
,,Ja, lavlandskinesere i lærredstøj og gummisko,” nikker Dodo.
,,Og ,,de grønne”? Havde de geværer med…?” fortsætter Pemba.
,,Naturligvis havde de geværer,” svarer Dodo.
,,Og hvor mon de så skal bo,” siger Pemba og  vikler en af de små fletninger omkring sin pegefinger. Det er en vane, hun har, når hun bliver nervøs.
,,Soldaterne havde telte med,” fortæller Dodo. ,,De civile blev lukket ind i Den store Kinesers lade.”
Den store Kineser kom til egnen dengang for fem og tyve år siden – da jorden blev taget fra tibetanerne og gjort til kommuner. Det hed sig, at ingen måtte eje noget. Han – Den store Kineser –
skulle bare være arbejdsleder. Alle skulle være med til at bestemme, men det var ikke sandt, for det var ham, der tog alle beslutninger. Han forlangte, at de skulle dyrke ris og hvede i stedet for højlandsbyg, som de plejede. Det kunne naturligvis ikke lade sig gøre i den højde. Folk sultede, og mange tibetanere døde – simpelthen på grund af kinesernes uvidenhed.

Familien flygter. I Lhasa bliver den splittet på grund af politisk uro. Faderen Tenzin forsvinder. Lillebror Nobu kommer i kinesisk skole. Dolma og moderen Dodo fortsætter flugten mod bjergmassivet Kailash på grænsen til Indien. Undervejs bliver moderen syg.
Natten føles uendelig lang, og efterhånden bliver Dodo brændende varm. Engang imellem råber hun op og slår omkring sig. Dolma ved ikke sine levende råd. Kan det være en dæmon, der er på spil? Den kan være blevet vred, fordi de gik forbi stupaen uden at ofre! Endelig kommer lyset. Solen står op. Omkring bjergene i syd driver en tynd dis. Bag ved dem ligger Indien, og der bor Dalai Lama. Han ville kunne hjælpe, men det forjættede land ligger mange dagsvandringer borte.
Dolma puffer forsigtigt til moderen for at vække hende. Hun farer op med et skrig. Hendes øjne er mærkelige. Hun råber på faderen. Men pludselig griber hun fat i Dolma og jamrer:
,,Nobu! I har taget ham fra mig! Giv mig Nobu tilbage.”
Dolma bliver bange, river sig løs og rykker uden for rækkevidde. Hun er overbevist om, at det er en dæmon, som plager moderen. Dæmoner er stærkere end mennesker, og de kan færdes uhindret i ødemarken. Hun trækker sig baglæns  ud af hulen og kigger forskræmt mod nord, hvor en bjergside hæver sig næsten lodret.
Der højt oppe snor en røgsøjle sig mod himlen. Hun bliver forskrækket og kryber i skjul bag en stor sten, men et øjeblik efter tager nysgerrigheden overhånd, og hun vover at kigge frem for at holde øje med stedet. I lang tid stiger røgen sammenhængende og uforstyrret, men så bliver den langsomt mindre synlig og forsvinder til sidst helt. Moderens rallen er den eneste lyd på bjergsiden. Ikke en vind rører sig. Ingenting bevæger sig.
Dolma får den tanke, at røgen har været et budskab fra naturens ånder. Tøvende og uhyre forsigtigt begynder hun at kravle opad. Da hun nærmer sig stedet, hvor røgen viste sig, ser hun en skikkelse. Det er en gammel kvinde. Hun er klædt i en slidt fårepels og sidder i buddhastilling foran indgangen til en hule. Hendes hud er mørk og vejrbidt, men håret lyser hvidt. Da Dolma dukker frem, siger hun:
,,Jeg har ventet på dig. Du behøver medicin til den syge.”

 

“På vej til Dalai Lama”

Af Marie Thöger. (Stout Forlag 1997)

Bogen er en fortsættelse af “Flugten fra Tibet” (læs beskrivelse ovenfor), og beskriver den videre flugt over de farlige Himalaya-bjerge til Indien, samt livet i eksil. 

110 sider. Sprog: Dansk. Pris: 120 kr. inkl. porto.

 

 

The Life and Teachings of Naropa”

By Herbert V. Guenther

Description:

In the history of Tibetan Buddhism, the eleventh-century Indian mystic Nâropa occupies an unusual position, for his life and teachings mark both the end of a long tradition and the beginning of a new and rich era in Buddhist thought. Nâropa’s biography, translated by the world-renowned Buddhist scholar Herbert V. Guenther from hitherto unknown sources, describes with great psychological insight the spiritual development of this scholar-saint. It is unique in that it also contains a detailed analysis of his teaching that has been authoritative for the whole of Tantric Buddhism.

This modern translation is accompanied by a commentary that relates Buddhist concepts to Western analytic philosophy, psychiatry, and depth psychology, thereby illuminating the significance of Tantra and Tantrism for our own time. Yet above all, it is the story of an individual whose years of endless toil and perseverance on the Buddhist path will serve as an inspiration to anyone who aspires to spiritual practice. 

Language: English, 291 pages. Price: DKK 280,00 + postage DKK 30,00

 

“Selfliberation Through Seeing with Naked Awareness”

Self-Liberation through Seeing with Naked Awareness

By Guru Padma Sambhava. Translation & Commentaries by John Myrdin Reynolds.

Description:  A text belonging to the same cycle as The Tibetan Book of the Dead, this instruction on the method of self-liberation presents the essence of Dzogchen, The Great Perfection, regarded in Tibet as the highest and most esoteric teaching of the Buddha. Teaching the attainment of Buddhahood in a single lifetime, this text was written and concealed by Guru Padmasambhava in the eighth century and rediscovered six centuries later by Karma Lingpa. The commentary by the translator is based on the oral teachings of Namkhai Norbu Rinpoche and Lama Tharchin Rinpoche.

Reviews: 

“This text is perhaps the clearest most comprehensive and accessible of medium-length writing on rigpa, and as such is highly recommended.”—Religious Studies Review

“This important work should be of interest to most Buddhist readers.”—Library Journal

Language: English, 171 pages, price: DKK 280,00 + postage: DKK 30,00

 

“Golden Letters”

The Golden Letters

By Garab Dorje & Dza Patrul Rinpoche.

Translation, introduction and commentaries by John Myrdin Reynolds.

Description: The teachings of Dzogchen, which directly introduces the practitioner to the Nature of Mind, were first expounded by Garab Dorje in the country of Uddiyana and later went to India and Tibet. The essence of Garab Dorje’s message is “The Three Statements that Strike the Essential Points.” Patrul Rinpoche wrote a brilliant commentary, together with practices entitled “The Special Teaching of the Wise and Glorious King”—here translated with notes, commentaries, and a glossary of terms.

Reviews: 

“In many ways, the best guide to the Dzogchen teachings. Includes explanations of texts that were previously thought too secret to publish.”—Tricycle

“Contains clear translations and detailed commentaries. Careful study and practice of the knowledge revealed in The Golden Letters is indispensable.”—The Mirror

“Many of the meditative practices this book introduces are among the most profound ever to appear in published form.”—Shambhala Sun

Language: English, 389 pages, price: DKK 280,00 + postage: DKK 30,00.

 

 

 

“Essence of Buddhism – An introduction to Its Philosophy and Practice”

By Traleg Kyabgon Rinpoche

Description:  

This comprehensive guide to the Buddhist path from the Tibetan point of view is as accessible as it is complete. Traleg Kyabgon breaks the teachings down conveniently into the three traditional “vehicles,” while never letting us forget that the point of all the Dharma is nothing other than insight into the mind and heart. Along the way he provides vivid definitions of fundamental Buddhist concepts such as compassion, emptiness, and Buddha-nature and answers common questions such as:

  • Why does Buddhism teach that there is “no self”?
  • Are Buddhist teachings pessimistic?
  • Does Buddhism encourage social passivity?
  • What is the role of sex in Buddhist tantra?
  • Why is it said that samsara is nirvana?
  • Does it take countless lifetimes to attain enlightenment, or can it be achieved in a moment?
Reviews: “Although this book is immense in its scope, [Traleg Kyabgon] Rinpoche never allows us to lose sight of the key point and ultimate meaning of all the Buddha’s teachings: that it is possible to get to the root of suffering and to bring about lasting happiness for ourselves and others; and that the only way to do this is to work with, understand, tame, and transform our mind.”—Sogyal Rinpoche.
Language: English, Price: DKK 280,00 + postage: DKK: 30,00.

 

 

“Frie Hjerter”

Penpa Andersen

 Bogen er en dramatisk fortælling om tre generationer af tibetanske kvinder og deres kamp for frihed og uddannelse. Den kinesiske invasion af Tibet i 1949 driver i årene derefter Dalai Lama og tusindvis af tibetanere på flugt gennem Himalayas enorme bjergmassiver. Blandt dem var forfatterens mor, der flygtede sammen med sine to børn, Penpa og Tsering. I bogen fortæller Penpa om moderens stædige kamp for sine børns fremtid, og om sit eget liv, der fik en ny drejning, da hun mødte en rygsækrejsende fra Danmark, som hun blev gift med. Bogen har fået rigtigt mange positive anmeldelser i landets største aviser.

Sprog: dansk, 304 sider, pris: 290 kr. inkl. porto.

“Quiet Mind. A beginner’s Guide to Meditation”

En rigtig god bog for dem, der gerne vil lære enkle, buddhistiske meditationsteknikker, eller vil have ny inspiration til deres praksis. Bogen, der består af korte, enkle og inspirerende beskrivelser af de forskellige meditationsteknikker, er skrevet af kendte meditationsmestre. Med bogen følger en instruktions-cd, hvor man guides igennem de forskellige teknikker: 

INDHOLD:

Sakyong Mipham, Shamatha-meditation: beroligende meditation

Larry Rosenberg: Vipassana, klarheds-meditation

Edward Espe Brown: Zazen: indre frihed

Sharon Salzberg: Metta: udvikling af kærlighed og medfølelse

Judith Lief: Tonglen: transformation gennem “give-og-tage-meditationen”

Tulku Thondup: helbredelse af krop og sind via meditation

Richard Faulds (yogalærer): forbindelsen mellem yoga og meditation

Sprog: engelsk. 115 sider + cd. Pris: 90 kr. + porto: 40 kr. 

 

 

 My Tibetan Childhood – When Ice Shattered Stone”

Naktsang Nulo.

De fleste tibetanere inde i Tibet er, for at kunne overleve i Tibet, nødt til at, på den ene eller anden måde, arbejde for de kinesiske myndigheder. Men som alle andre tibetanere har Naktsang Nulos aspiration altid været at hjælpe og gavne det tibetanske folk. Naktsang, der har studeret statsvidenskab og jura, har således arbejdet som repræsentant for den kinesiske regering i Tibet, været skolelærer, politi officer, dommer, fængsels guvernør og kommune-leder i Qinghai provinsen i Tibet.  

Forfatteren blev født i 1949 i Amdo, i Nordøst Tibet, og har boet i Tibet hele sit liv. I bogen, ’My Tibetan Childhood – When ice shattered stone’ fortæller han om sit liv og opvækst i Tibet før, under og efter den kinesiske okkupation, og han fortæller ud fra en 10-årig drengs perspektiv. Af særlig betydning er hans fortælling om kinesernes undertrykkelse af tibetanerne, som hele tiden viser sig på utallige måder i det okkuperede Tibet, og han giver således verden udenfor et indblik i denne meget smertefulde del af den nyere tibetanske historie. Hans bog blev først udgivet i 2007 i Kina, hvor den var en bestseller til den blev forbudt af de kinesiske myndigheder i 2010. Til trods for at han fortæller åbent og ærligt om kinesernes brutalitet i mod det tibetanske folk, har han forunderligt nok aldrig været arresteret, og er stadigvæk i live. 

Sprog: engelsk

Udgivelsesår (engelsk udgave): 2014, Duke University Press

Pris: kr. 260,00 + porto: 30 kr. 

 

“Tarab Tulku XI – en Tibetansk Lama i Danmark”/“Tarab Tulku XI – a Tibetan Lama in Denmark”

Af Anne-Sophie Bernstorff og Jeannie Andersen. 

En biografi over Dansk Selskab for Tibetansk Kulturs grundlægger, den 11. Tarab Tulku Rinpoches liv. Bogen præsenterer artikler og interviews om de hovedemner han underviste i, fx drømmeyoga, de seks paramitaer, reinkarnation, det tibetanske tulkusystem og buddhistisk psykologi, og fortællinger fra Tarab Tulkus barndom, opvækst og klosteruddannelse i Tibet, flugten fra Tibet og hans liv i Danmark og meget, meget mere. 

A biography over the Danish Tibetan Cultural Society’s founder, the 11th Tarab Tulku Rinpoches life The book presents articles and interviews about the maintopics of his teachings, for instance Dream Yoga, The Six Paramitas, reincarnation, the Tibetan tulkusystem and Buddhist psychology, plus stories from Tarab Tulku Rinpoche’s childhood, upbringing and monastic education in Tibet, the escape from Tibet and his life in Denmark and much more. 

Sprog: Vi sælger både den danske og engelske udgave.

Language: We have both the English and Danish editions for sale.

Pris: 180 kr. inkl. porto

Price: DKK 180,00 incl. postage. 

——— 0 ———

 

 “Vandringer i Himalaya – the Enlighted Yak”

Af rejseleder, fotograf og forfatter Ole Ejnar Hansen.

Rejse og fotobog med fantastiske billeder og fascinerende historefortælling fra Himalaya, dvs. fra Ole Ejnar Hansens mange rejser, både alene og og som rejseleder, i Nepals, Indiens og Tibets bjergområder, inkl. fra den indre kora på Mount Kailash. En bog man elsker at læse i, og med smukke fotos man drømmer sig helt væk i. 

237 sider med store, smukke  farvebilleder. Sprog: dansk. Pris kr. 375,00 inkl. porto.

 

Tibet – blandt melædere og åndemanere”

 

Af rejseleder, fotograf og forfatter Ole Ejnar Hansen

Fascinerende og sjove rejse-beretninger fra to rejser i Tibet, hvor forfatteren rejser illegalt til fods, hest, yak og lastbil, primært i Vest Tibet, til forfatterens elskede Mount Kailash, hvor han har været 5 gange, både alene og som rejseleder, men også fra andre egne i Tibet.  271 sider. Sprog: dansk. Pris kr. 250,00 inkl. porto.

———– 0 ———–

“Dakini’s Warm Breath”

af Judith Simmer-Brown

Ordet “Dakini” kan oversættes til “visdoms kvinde”, “engel” og “himmelsk danser”. Hun repræsenterer det ypperste af det feminine princip indenfor tibetansk buddhisme, og mange tibetanske mestre beskriver hvordan dakinis har åbenbaret dyb visdom, meditationsmetoder og metoder til at overkomme forhindringer for dem.  Bogen, der er baseret på lang tids forskning, er en uddybende beskrivelse af begrebet “dakini” i alle dets facetter.

404 sider. Sprog: engelsk. Pris kr. 250,00 inkl. porto.


“Women of Wisdom”

 Biografi af 6 store tibetanske yoginier. Historier om kvinder, der nåede Oplysningstilstanden og overkom kulturelle fordomme om kvinder, samt uendelig mange andre forhindringer, som deres mandlige modstykker aldrig har oplevet. Bogen giver indsigt og inspiration til alle, der befinder sig på den åndelige vej.

Forfatter: Tsultrim Allione.

328 s. Engelsk. Pris: 180,00 kr. inkl. porto.

“Sky Dancer - The Secret Life and Songs of the Lady Yeshe Tsogyal”

 En levende historie om Yeshe Tsogyal, Tibets mest berømte, oplyste yogini. Hun var bla Guru  Rinpoches tantriske partner, og det var også hende, der skrev teksten “Den Tibetanske Dødebog”, baseret på Guru Rinpoches belæringer, samt flere andre belæringer af Guru Rinpoche. Bogen giver også inspirerende åndelige belæringer og instruktioner.

Forfatter: Keith Dowman.

400 s. Engelsk. Pris kr- 180,00 inkl. porto


“Guru Rinpoche – His Life And Times” 

  Biografi om den store indiske tantriske mester, Guru Rinpoche (sanskrit: Padma Sambhava), der bragte buddhismen til Tibet. Han betragtes som “Den 2. Buddha”, og hans komme blev forudsagt af Buddha selv. Denne bog præsenterer fire meget forskellige optegnelser om hans liv: to buddhistiske, en gammel Bön-tekst og en, der er baseret på tidlige indiske og tibetanske historiske dokumenter.

Forfatter: Ngawang Zangpo.

362 s. Engelsk. Pris kr. 250,00 inkl. porto.     

  

“Meditation – Advice to Beginners”

 

Af den tibetanske lama, Bokar Rinpoche. En meget god bog for den, der gerne vil lære at meditere, skrevet af en af de største tibetanske mestre. 150 sider. Engelsk. Pris kr. 150,00 inkl. porto.

 

“What Tibet Was”

af D. N. Tsarong

I det gamle Tibet blev det anset for respektløst at fotografere under ceremonier, og derfor findes der ikke så mange billeder af dette fra det gamle Tibet. Ikke desto mindre offentliggør forfatteren af denne interessante bog billeder fra bl.a. fra excorsistiske ceremonier o.l., samt gamle fotografier fra forskellige sider af den tibetanske kultur, dvs. billeder af 13. Dalai Lama og hans nærmeste ministre, yogier, khampa-soldater, lamadanse, klædedragter, sociale sammenkomster o.l., og altid med en uddybende og interessant forklaring. En rigtigt god gave til en, der interesserer sig for Tibet og tibetansk kultur. Fotografier i farver og sort/hvid.

135 sider. Tekst på engelsk og fransk. Pris kr. 150,00 inkl. porto.

 

 Bøger om tibetansk medicin. Pris kr.: 150,00 + porto: kr. 35:00.

            

 

 

——— 0 ———

“The Lhasa Moon Tibetan Cookbook” 

Af Tsering Wangmo og Zara Haushmand.

The Lhasa Moon” i San Fransisco i USA er en af de bedste tibetanske restauranter i Vesten. Denne fantastiske kogebog, skrevet af restaurantens ejere, indeholder næsten 80 tibetanske opskrifter, både for vegetarer og kødspisere, og indeholder opskrifter til supper, snacks, de berømte, tibetanske momo’er, pasta-retter, brød, oste, den berømte, tibetanske smør-te og meget, meget mere. 

The Lhasa Moon in San Fransisco is one of the finest Tibetan restaurants in the West. This fantastic cookbook contains nearly 80 recipes for vegetarians and meat lovers alike. There are soups, snacks, famous Tibetan momos, noodle dishes, tsampa and breads, cheeses, chilli sauces and the famous Tibetan butter-tea and much, much more. 

150 sider/pages. Sprog(language: engelsk/English. Pris/price: Kr. 160,00 inkl. porto/DKK 160,00. 

 

 

“Buddhist Peace Recipies”

af Pushpesh Pant

En absolut anbefalelsesværdig kogebog med opskrifter fra flere buddhistiske lande, inklusive Tibet, Mongoliet, Indien, Thailand, Kina, Sri Lanka og Japan. Vi har flere gange solgt ud af bogen siden vi begyndte at forhandle den i december 2012.

96 sider med smukke farveillustrationer af hver ret. Sprog: engelsk. Pris kr. 175,00 inkl. porto.

 

“Håbet om at blive genfødt som dreng”

Af Tove Ahlmark og Anne-Sophie Bernstorff

Bogen trækker en linje fra de første kvinder omkring Buddha over de store, kvindelige tibetanske mystikere Yeshe Tsogyal, Machig Lapdron og Jetsun Lochen, frem til nonner i eksilklostre i og omkring Dharamsala i Nordindien i dag.

84 sider. Dansk. Pris: Tilbud: Kr. 150,00 inkl. porto.

 

“Tibet til alle sider”

Flere forfattere, udgivet af Dansk Selskab for Tibetansk Kultur og Støttekomiteen for Tibet

Indeholder en ekspertbeskrivelse af alle sider ved den tibetanske kultur – religion, forskellige kunstforme, medicin, astrologi, skriftsprog, og m.m.

152 sider. Dansk. Pris: 150,00 inkl. porto.

 

 

BØGER OM BÔN-RELIGIONEN

“At vække det lysende Sind” 

Af Tenzin Wangyal Rinpoche

I denne bog, og den medfølgende CD vejleder Bön-mesteren Tenzin Wangyal Rinpoche dig i at tage indre tilflugt, i stedet for at søge efter støtte udenfor dig selv. Ved at bruge hjerteinstruktionerne fra Dawa Gyaltsen, en tibetansk Bön-mester fra det 8. århundrede, som drivkraft til en dyb praksis, søger Tenzin Wangyal Rinpoche at dine øjne for de skjulte gaver, der er gemt i dine dagligdags oplevelser. 

122 sider + CD. Sprog: dansk. Pris kr. 250,00 inkl. porto.

“Den Tibetanske lære om Drømme og Søvn”

af Tenzin Wangyal Rinpoche

Tenzin Wangyal Rinpoche er én af de få Bönmestre, der lever i her i Vesten. Han er bosat i USA og er stifter af Ligmincha Institute, som arbejder for at bevare Böntraditionen og aktualisere den for moderne mennesker.  Bogen giver  kraftfulde metoder, som man kan bruge på sin vej til frigørelse.

219 sider. Sprog: dansk. Pris kr. 250,00 inkl. porto.

 

Varene kan bestilles via email: dstk.info@gmail.com eller pr. telefon: 20 30 38 18. 

Orders can be placed to: dstk.info@gmail.com or by phone: 0045-20 30 38 18

 

 v
 

 

 

 

 

 

 

Del DSTK på facebook