Bedemøller

Om bedemøller, fra artiklen, “Fordelen ved at benytte bedemølle i buddhistisk praksis”, af Lama Zopa Rinpoche: “Der findes både Jord-, Vand-, Ild– og Luft-bedemøller. Et af de gavnlige sider ved bedemøller er, at de legemliggør alle de ti retningers buddhaer og bodhisattvaers aktiviteter. For at gavne bevidste væsener manifesterer buddhaer og bodhisattvaer sig i bedemøllerne, for at rense al vor negative karma og uvidenhed, så vi kan praktisere og nå Oplysningstilstanden.

Alle levende væsener – ikke kun mennesker, men også insekter – der befinder sig på steder hvor der er placeret bedemøller, bliver reddet fra genfødsel i de lavere verdener, de opnår en guddommelig form eller en menneskelig genfødsel, eller de bliver genfødt i Buddhas Rene Lande.

Hvis du har en Mani-bedemølle i dit hjem kan din bolig sammenlignes med Potala, Medfølelsens Buddhas Rene Land. Hvis du har en bedemølle ved siden af dig når du dør har du ikke behov for po-wa. Blot det at eje en bedemølle bliver en metode til at transformere sindet til et Rent Land.

Blot det at tænke på en bedemølle hjælper en døende person med at skyde bevidstheden op gennem den Centrale Kanal og ud i gennem Kronechakraet, og blive genfødt i Amitabhas og Medfølelsens Buddhas Rene Lande. Blot det at røre ved en bedemølle vil rense negativ karma og uvidenhed.”

Det at dreje en bedemølle, der indeholder 100 millioner Om Mani Padme Hung-mantraer giver den samme fortjeneste som at recitere 100 millioner Om Mani Padme Hung.

– Læs hele artiklen  i vores medlemsblad ‘Tibet’, her: http://dstk.dk/wp-content/uploads/2020/07/Tibet-nr.-94.pdf 

 

 

 

 

 

 

Del DSTK på facebook