Bliv medlem

Pris:

Enkelt medlemskab: 250 kr. pr. år.

2 på samme adresse: 350 kr pr. år.

Firmaer: 500 kr. pr. år.

Du bliver medlem på følgende måde: 

* Indbetal årskontingentet (se priser ovenfor) på reg.nr.: 9570, kontonr.: 342 87 88.

* Skriv dit navn og “Nyt medlem” på din indbetaling.

* Send os en mail til: tibetanskkultur@gmail.com og fortæl, at du er nyt medlem, og give os din adresse og andre kontaktinformationer. Du vil derefter modtage de 2 seneste numre af vores medlemsblad, “Tibet” som velkomstgave.

 Som medlem af Dansk Selskab for Tibetansk Kultur er du med til at støtte Selskabets arbejde med at bevare og sprede viden om de mange forskellige aspekter af den unikke tibetanske kultur. Selskabet formidler desuden donationer til flere tibetanske ældre og børn, og til hjælpeprojekter for tibetanere i Tibet og i eksil. Medlemskontingentet bruges til trykning og forsendelse af medlemsbladet og til adminstrativt arbejde, som fx betaling til revisor, leje af lokaler til arrangementer, betaling til foredragsholdere og musikere (inkl. rejse, ophold og honorar), rettigheder til at vise film o.l. Alt vores arbejde er iøvrigt baseret på frivillighed, dvs. vi modtager ikke løn for vores arbejde for Dansk Selskab for Tibetansk Kultur. Uden medlemmer ville vi ikke kunne eksistere, og de individer og hjælpe-projekter vi støtter vil ikke få den hjælp de får i dag. Du kan læse om de personer og projekter vi støtter her: 

Som medlem vil du få tilsendt vores smukke medlemsblad, “Tibet” to gange pr. år. Bladet bringer artikler om forskellige aspekter af den tibetanske kultur, dvs. om buddhisme, tibetansk videnskab, som fx tibetansk medicin og astrologi, tibetansk kunst og historie, tibetanernes nuværende situation i det kinesisk okkuperede Tibet, samt artikler om vores hjælpeprojekter, og om arrangementer, som man som medlem kan deltage i til nedsat pris, f.eks. foredrag, koncerter og filmaftener. Du kan se vores medlemsblade her:  og en oversigt over artikler i bladet her:  – Du finder os også på Facebook: https://www.facebook.com/TheDanishTibetanCulturalSociety/

MÅSKE HAR DU LYST TIL AT GIVE NOGEN ET ELLER FLERE ÅRS MEDLEMSKAB I GAVE?

     

Kontakt os på: tibetanskkultur@gmail.com eller ring på tlf. nr.: 20 30 38 18 så vi kan aftale nærmere. Modtageren af gaven vil få et smukt gavekort, trykt på smukt, blankt og tykt fotopapir, med tekst på begge sider, samt de to sidste numre af vores medlemsblad, ‘Tibet’. Derefter  vil  modtageren af gaven modtage 2 medlemsblade pr. år, så længe medlemskabet varer.

Del DSTK på facebook