Bliv medlem

Pris:

Enkelt medlemskab: 250 kr. pr. år.

2 på samme adresse: 450 kr pr. år.

Firmaer: 500 kr. pr. år.

Du bliver medlem på følgende måde: 

* Indbetal årskontingentet (se priser ovenfor) på reg.nr.: 9570, kontonr.: 342 87 88 eller betal med MobilePay tlf.: 22170.

* Skriv dit navn og “Nyt medlem” på din indbetaling.

* Send os en mail til: dstk.info@gmail.com og fortæl, at du er nyt medlem, og give os din adresse og andre kontaktinformationer.

 Som medlem af Dansk Selskab for Tibetansk Kultur er du med til at støtte Selskabets arbejde med at bevare og sprede viden om de mange forskellige aspekter af den unikke tibetanske kultur. Selskabet formidler desuden donationer til flere hjælpeprojekter for tibetanere i Tibet og til tibetanere i eksil. Uden medlemmer ville vi ikke kunne eksistere, og disse projekter vil ikke få den hjælp de får i dag. Du kan læse om de projekter vi støtter her: 

Som medlem vil du få tilsendt vores smukke medlemsblad, “Tibet” to gange pr. år. Bladet bringer artikler om forskellige aspekter af den tibetanske kultur, dvs. om buddhisme, tibetansk videnskab, som fx tibetansk medicin og astrologi, tibetansk kunst og historie, samt artikler om vores hjælpeprojekter, og om arrangementer, som man som medlem kan deltage i til nedsat pris, f.eks. foredrag, den tibetanske Nytårsfest, Losar, madlavningskurser, udstillinger og filmaftener. Du kan se vores medlemsblade her:  og en oversigt over artikler i bladet her:  – Du finder os også på Facebook: https://www.facebook.com/TheDanishTibetanCulturalSociety/

Vil du gerne give et års medlemskab i gave?

     

Send os en mail på: dstk.info@gmail.com eller ring på tlf. nr.: 20 30 38 18 så vi kan aftale nærmere. Modtageren af gaven vil få et smukt gavekort, trykt på smukt, blankt og tykt fotopapir, med tekst på begge sider, samt de to sidste numre af vores medlemsblad, ‘Tibet’. Derefter  vil  modtageren af gaven modtage 2 medlemsblade pr. år, så længe medlemskabet varer.

Del DSTK på facebook